Arhitekturni nasvet | Brezplačne arhitekturne in krajinskoarhitekturne svetovalnice
Brezplačne svetovalnice so 30-minutna sproščena srečanja, namenjena reševanju vseh vrst prostorskih zagat: gradnji, prenovi, sanaciji, adaptaciji, urejanju okolice, zakonodaji, zasaditvam itd.
brezplačno, svetovanje, arhitekt, krajinski arhitekt, prenova, adaptacija, gradnja, sanacija, obnova
23152
page,page-id-23152,page-template-default,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
BREZPLAČNE SVETOVALNICE

Osnovna pomoč pri urejanju prostorov

Brezplačne arhitekturne in krajinskoarhitekturne svetovalnice potekajo kot 30-minutna sproščena srečanja, ki so namenjena osveščanju o kakovostnem urejanju prostora in osnovni pomoči pri prostorskih zagatah v zvezi z gradnjo, prenovo, sanacijo, adaptacijo, zakonodajo, urejanjem okolice, zasaditvami itd. Na svetovalnicah pridobite poglobljen vpogled v svojo prostorsko situacijo, nabor potencialnih možnih rešitev in koristne informacije o kakovostnih prostorih.

Svetovalnice potekajo v sklopu Tedna brezplačnih svetovanj 4-krat letno v 30 krajih po državi. V dveh letih delovanja je za nami 473 uspešno izvedenih brezplačnih svetovanj.

Brezplačne svetovalnice niso namenjene iskanju konkretnih oz. končnih rešitev. Za bolj poglobljeno svetovanje in reševanje konkretnih situacij si poglejte naše pakete Svetovanj na lokaciji.

MNENJA OBISKOVALCEV

“Pristop arhitekturne svetovalnice je nekaj novega in napreden premik naprej k uporabnikom oz. potencialnim graditeljem. Pohvalno je tudi, da na samo gradnjo gledate celovito.”

– udeleženec svetovalnice v Krškem

“Svetovalec je bil prijazen, v trenutku je razumel situacijo, dal mi je koristne nasvete in tudi razložil, zakaj predlaga takšno rešitev.”

– udeleženka svetovalnice v Novi Gorici

“Svetovanje je bilo zanimivo, prijazno in strokovno. Prejela sem usmeritve z vidika krajinske arhitekture, ki so mi bili do zdaj neznani in mi bodo verjetno pomagali pri odločitvi umestitve novogradnje na parcelo.”

– udeleženka svetovalnice v Krškem

“Ideja arhitekturne svetovalnice se mi zdi super, ker omogoča stik laika z arhitektom in njegovim razmišljanjem, do česar je sicer težko priti, sploh brezplačno. Mnenja, predlogi, nasveti so zelo koristni in v veliko pomoč pri nadaljnjem odločanju. Pri ustvarjanju lastnega doma bi z veseljem sodelovala s tako mlado in strokovno podkovano ekipo.”

– udeleženka svetovalnice v Kamniku

Prijava na svetovanje

Prijave so zaprte.

Naslednji Teden brezplačnih svetovanj bo predvidoma potekal septembra 2016.

Če želite biti obveščeni o naslednjem sklopu svetovalnic, se prijavite na prejemanje obvestil preko desnega obrazca.

E-naslov

Lokacije svetovalnic

Ravne na Koroškem

Kulturni center, večnamenska dvorana

Gledališka pot 1

Rečica ob Savinji

Center za druženje mladih

Rečica ob Savinji 61

Sežana

Upravna enota Sežana, soba št. 59 (2. nadstropje)

Partizanska cesta 4

Slovenj Gradec

Mestna galerija, mestna pasaža

Glavni trg 26

Tolmin

Krajevna skupnost Tolmin, Tornijeva dvorana

Rutarjeva ulica 5

Trebnje

Občina Trebnje, sejna soba

Goliev trg 5

Trzin

Jefačnikova domačija

Jemčeva cesta 37a

Vrhnika

Občina Vrhnika, sejna soba

Cankarjev trg 11