Samo pomislite na urejanje prostora in se že utapljate v morju informacij, ki jih morate analizirati, preveriti in ovrednotiti?

Se ne znajdete v poplavi vseh postopkov in opravil ter se sprašujete, kje sploh začeti?

Na začetku procesa urejanja prostorov je to prej pravilo kot izjema. Med drugim morate preveriti danosti prostora, prostorske pogoje, materiale, tehnologijo, zakonodajo, projektante, izvajalce, obrtnike in še kup drugih stvari, za katere do pred kratkim še slišali niste. Na koncu od vse zmešnjave begate od strokovnjaka do ponudnika in od mojstra do obrtnika kot kura brez glave.

PRVI STIK ZA DOBER ZAČETEK

Začetki so res težki in zahtevni, a hkrati odločilni za proces oblikovanja vašega načina bivanja in pričakovani končni rezultat. S pravim sogovorcem pa so lahko tudi povsem navdušujoči.

Z nami bodo vaši prvi koraki prijetni in predvsem lažji, polni navdiha in spodbude. Skupaj bomo situacijo pogledali iz vseh zornih kotov, izluščili najpomembnejše informacije, osvetlili pravo pot v svet gradnje in urejanja prostora, postavili smiselne prioritete in vas pospremili na pot do doma, vrta ali načina bivanja, ki vam je pisan na kožo.

V treh letih delovanja smo uspešno izvedli 678 svetovanj

KAJ JE PRVI STIK?

Prvi stik so brezplačna 30-minutna sproščena druženja, kjer pokukamo v vaš svet bivanja, preverimo potencialne ideje, ki so primerne za vas, in vam podamo koristne informacije za samozavestne nadaljnje zamahe pri urejanju prostora.

Svetovalnice potekajo dvakrat letno v 30 krajih po državi v prostorih raznih lokalnih organizacij oz. občin.

Učinki druženja z nami

Pridobite osnovne informacije

Arhitekti in krajinski arhitekti odgovorimo na vsa vaša vprašanja v zvezi z gradnjo, prenovo, sanacijo, adaptacijo, zakonodajo, urejanjem okolice, zasaditvami ipd.

Spoznate svoje resnične želje in potrebe

Brskamo in sprašujemo tako dolgo, dokler ne odkrijemo pravih razlogov in argumentov za vaše ideje. Na podlagi teh postavimo prioritete in vam smiselno svetujemo.

Stopite v pravo smer

Predstavimo vam primerne možnosti, izberemo smiselne rešitve in vas usmerimo na pravo pot v svet gradnje in urejanja prostora.

Prijava na Prvi stik

Prijave so zaprte.

Če želite biti obveščeni o naslednjem sklopu brezplačnih svetovalnic, se prijavite na prejemanje obvestil preko obrazca na desni.

E-naslov