ponovna uporaba materialov

Popestrite prostore s ponovno uporabo materialov

Zagotovo imate doma kakšen star kos pohištva, neuporabne deske, kozarce ali druge pozabljene reči, ki bi se jih najraje znebili. Preden jih zavržete, dvakrat premislite, če jih lahko kako ponovno uporabite.

Ker je poletje najboljši čas za kreativne podvige, si vzemite prost dan in ga namenite ustvarjanju ter preurejanju starih kosov pohištva. Poleg tega, da boste prihranili kar nekaj denarja, vas bo ustvarjanje sprostilo in napolnilo s ponosom.

Primanjkuje idej? Razkrivamo 3 različne elemente, ki jih lahko izdelate iz odpadnih reči. Potrebujete le malo barve in veliko ljubezni.

 

Kavna mizica

 

Za tole simpatično mizico res ne potrebujete veliko, le 4 gajbice, nekaj vijakov in malo zaščitne barve za les (ter 4 kolesa, če želite, da je vaša mizica premična). Piko na i predstavlja osrednji del mizice, kamor lahko po želji vstavite rastlino in si še dodatno polepšate ambient.

ponovna uporaba - kavna mizica iz gajbic

 

Babičine omare

 

Imate doma cel kup omar iz babičine hiše, pa ne veste, kam z njimi? Z malo ljubezni lahko postanejo del vaših sodobnih prostorov. Nižjo omaro uporabite v kopalnici in nanjo postavite umivalnik. Dodajte še par starinskih elementov in vaša kopalnica bo hitro postala zelo šik.

ponovna uporaba - babičina omara

 

Stare deske in kozarci za vlaganje

 

Le kaj bi lahko naredili iz teh dveh materialov? Zelo veliko različnih stvari! Lahko so okrasni lončki na steni ali pa jih uporabite za shranjevanje različnih stvari.

ponovna uporaba - kozarci in les

 

 

Viri slik:
– slika 1: https://www.pinterest.com/pin/338684834455726117/
– slika 2: https://www.pinterest.com/pin/338684834457453510/
– slika 3: https://www.pinterest.com/pin/338684834456694102/