Ste se znašli pred težavo, ki je nikakor ne morete rešiti?

Ste poskusili že tisoč in eno rešitev, a nobena ni bila tista prava?

Verjemite, da niste edini. Vsak, ki se je kdaj lotil gradnje, prenove ali urejanja prostorov, se je vsaj enkrat znašel v podobni situaciji. Morda nestrpno pričakujete otroka in vam veselje nad novim družinskim članom kvari skrb, kam v premajhnem stanovanju umestiti dodatno otroško sobo. Ali pa imate ob hiši čudovito teraso, idealno za preživljanje čarobnih trenutkov, a se na njej ne počutite prijetno, ker nimate zasebnosti pred sosedi. Morda pa pogrešate bolj prostorno dnevno sobo, kamor bi lahko povabili vse svoje prijatelje na rojstnodnevno zabavo ali partijo kart.

Kakršnakoli že je vaša situacija, soočeni ste z enako zagato – kako najti rešitev, ki bo skladna z vašimi željami, smiselna in še privlačna povrhu. Verjetno ste rešitev najprej poskusili poiskati sami, a vam ni uspelo, ker vam primanjkuje specifično znanje. Nato ste za nasvet vprašali prijatelje in znance, a se je izkazalo, da je vaša situacija tudi zanje pretrd oreh. Morda ste pregledali razne spletne forume in povprašali različne strokovnjake, vendar ni nihče povsem razumel vaših potreb in nobena predlagana rešitev vam ni vzela diha. Po vsem vloženem času in naporu ste utrujeni in pripravljeni, da vržete puško v koruzo in se enostavno sprijaznite s tem, da optimalna rešitev za vas ne obstaja.

Naredite KORAK NAPREJ

Koruza naj kar čaka na puško, saj je optimalna rešitev le korak stran. Arhitekturno ali krajinskoarhitekturno svetovanje na domu oz. izbrani lokaciji Korak naprej je hiter in preprost način, da pridete do rešitve za svojo prostorsko zagato. S svetovanjem ne boste le umestili dodatno otroško sobo v premajhno stanovanje, temveč boste ustvarili vzpodbudno okolje za zdrav razvoj svojega otroka. Ne boste dobili le ideje, kako zastreti vrt pred neželenimi pogledi, temveč boste pridobili zunanji prostor, v katerem se boste lahko popolnoma sprostili in neobremenjeno uživali. Ne boste samo dobili napotke, kako preoblikovati dnevno sobo, da bo ta prostornejša, temveč boste izvedeli, kako jo urediti tako, da bodo o njej govorili vsi vaši prijatelji še mesece po zabavi. Predvsem pa boste s pomočjo svetovanja po najlažji poti prišli do želene rešitve ter se namesto zaletavanja z glavo v zid predali uživanju v svojih prostorih.

Z nami je korak naprej naredilo že več kot 45 oseb

PREDNOSTI

DOSTOPNOST

Ostanite v svojem najljubšem kotičku – pridemo k vam na dom oz. na katerokoli lokacijo po vašem izboru.

FLEKSIBILNOST

Prilagodimo se vašemu urniku – obiščemo vas na dan in ob uri, ki vam najbolj ustrezata.

USMERJENO SVETOVANJE

Kot vsak lonec najde svoj pokrov, dobite najustreznejšega svetovalca za svojo situacijo.

OSEBNI STIK

Skozi pogovor na štiri oči vas bolje spoznamo, razberemo vaše želje in potrebe ter se vživimo v vaš način življenja.

SPROŠČENO VZDUŠJE

Srečamo se v vašem domačem okolju, kjer nam lahko brez zadržkov zaupate svoje težave.

PREVERJANJE NA LICU MESTA

Vašo situacijo si ogledamo v živo in takoj preverimo ustreznost potencialnih rešitev.

KAJ DOBIM?

Arhitekturno ali krajinskoarhitekturno svetovanje na domu oz. izbrani lokaciji

Najustreznejšega svetovalca za svoj primer

Ogled lokacije in analizo trenutne situacije

Preverjanje možnih rešitev in izbiro najprimernejše

Napotke za uspešno izvedbo rešitve in okvirno oceno investicije

Povzetek svetovanja

primeri povzetkov svetovanj:

stanovanje | atrijski vrt | pisarna

KAKO NAREDIM KORAK NAPREJ?

1. V spodnji obrazec vnesete svoje podatke in čim bolj podrobno opišete svoj problem ter oddate povpraševanje.

2. Po prejemu vašega povpraševanja preverimo, kateri svetovalec je najprimernejši za vašo konkretno situacijo. Izbrani svetovalec vas kontaktira naslednji delovni dan in vam razloži morebitne nejasnosti glede svetovanja.

3. Ob obojestranski potrditvi, da je svetovanje primerno za vas, se dogovorite za termin svetovanja. Naročilo svetovanja potrdite s predplačilom.

4. Svetovalec se poglobi v vaš primer in se glede na vse pridobljene informacije pripravi na svetovanje.

5. Svetovanje se izvede na izbrani lokaciji ob dogovorjenem terminu. Tipično svetovanje traja dve uri in je razdeljeno na tri faze: (1) analiza vaše situacije, potreb in želja; (2) preverjanje vseh možnih rešitev, tudi tistih nekonvencionalnih; (3) izbira in zasnova optimalne rešitve.

6. V roku dveh delovnih dni dobite povzetek svetovanja, ki vsebuje predlagano rešitev in usmeritve za izvedbo.

Oddajte povpraševanje

Ime in priimek

Elektronski naslov

Telefonska številka

Naslov lokacije

Opis problema

Strinjam se s Splošnimi pogoji o svetovanjih.

 

Cena svetovanja Korak naprej: 289 €

Cena vsebuje 22-% DDV.