Ste pred zelo pomembno odločitvijo, a ne veste, katera ideja je najboljša?

Že imate razdelano idejo, a niste popolnoma prepričani, da je prava?

Kadar gradimo, prenavljamo ali urejamo prostore, se velikokrat znajdemo pred težkimi odločitvami, pri katerih se enostavno ne moremo odločiti. Lahko je to potrditev idejne zasnove hiše, da se začne pripravljati projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja. Lahko je to izbira rastlin v drevesnici, preden jih kupimo in zasadimo na domačem vrtu. Ali pa odločitev, kateri model kuhinje izbrati, da se bo ta ujemala s preostalim pohištvom v bivalnih prostorih.

Ne glede na predmet in obsežnost dileme je odločitev vedno izredno težka, saj želite biti 200-% prepričani, da ste izbrali pravilno. Pri tem nočete tvegati, saj ste vložili že preveč časa in energije, v igri pa je tudi precej denarja. Zato si napak nikakor ne morete privoščiti. Namesto skrbi in stiske želite občutiti varnost, da ste na pravi poti in pripravljeni na naslednje korake.

Pridite po DRUGO MNENJE

Preveritev idej in načrtov boste dobili na arhitekturnem ali krajinskoarhitekturnem svetovanju Drugo mnenje. To je hiter in preprost način, da zbistrite svoje misli, preverite možnosti ter pretehtate vse pluse in minuse posameznih idej. S pomočjo svetovanja boste laže sprejeli pravilne odločitve, se izognili negativnim posledicam manj ugodnih rešitev in se s samozavestjo lotili naslednjih faz projekta.

Zakaj po Drugo mnenje?

POMOČ PRI ODLOČANJU

Dobite sogovornika, ki vam bo na podlagi tehtnih argumentov ter analize prednosti in slabosti pomagal do pravilne odločitve.

SVEŽ POGLED

Ko se iz vsega premišljevanja ne vidite več ven, dobite pogled iz druge perspektive oz. povratne informacije neobremenjene glave, ki vam bodo razširile obzorje.

OBJEKTIVEN KOMENTAR

Glede svojih idej in načrtov dobite neodvisno strokovno mnenje.

 

Kaj vse vsebuje?

1-urno arhitekturno ali krajinskoarhitekturno svetovanje

Najustreznejšega svetovalca za vaš konkretni primer

Analizo prednosti in slabosti idej ter načrtov

Argumentirano pomoč pri izbiri najpravilnejše odločitve

KAKO DOBIM DRUGO MNENJE?

1. V spodnji obrazec vnesete svoje podatke in čim bolj podrobno opišete svojo dilemo ter oddate naročilo.

2. Po prejemu vašega naročila preverimo, kateri svetovalec je najprimernejši za vašo konkretno situacijo. Izbrani svetovalec vas kontaktira naslednji delovni dan glede razpoložljivosti želenega termina in ostalih podrobnosti.

3. Termin svetovanja rezervirate s predplačilom.

4. Svetovalec se glede na vse pridobljene informacije pripravi na svetovanje.

5. Svetovanje se izvede ob dogovorjenem terminu.

Oddajte naročilo

Želeni termin svetovanja

Ime in priimek

Elektronski naslov

Telefonska številka

Opis dileme

Strinjam se s Splošnimi pogoji o svetovanjih.

 

Cena svetovanja Drugo mnenje: 59 €

Cena vsebuje 22-% DDV.